Programování?

(článek ze dne 12. 01. 2011)

V poslední době mi programování zabírá větší procento času než ostatní činnosti.

Je váš web je zastaralý? Nezobrazuje se korektně v mobilu? Dost možná je čas na změnu.
Kompletní analýza SEO a přístupnosti, programování webů na platformě ProcessWire.
Zeptejte se, jak co nejefektivněji situaci napravit a držet krok s vývojem webových technologií.

Nevím čím to je, ale programování tvoří stále větší díl mé práce. Je to ještě větší odskok od architektury než aplikovaná grafika, ale což. Baví mě to už pár let. Naprostá soběstačnost a okamžitý efekt, k tomu dobrodružství při hledání a optimalizaci řešení.

Už před lety jsem si vybral platformu PHP s napojením na databáze MySQL. K tomu nějaký ten JavaScript pro dynamické chování. Zjednodušeně řečeno. Začínal jsem programováním webů ad hoc, pak jsem vyzkoušel mnoho rozličných Open Source systémů a dnes jsem ve stavu, kdy si postupně vylepšuji a obohacuji vlastní publikační systém. jeho jádro je natolik univerzální, že na něm stavím i zcela nestandardní aplikace. Nazval jsem si ho Domino. Na názvu nezáleží.

Výhodou (a také pastí) mé práce bez subdodavatelů je, že si cokoli mohu postavit od programování přes kódování až po webdesign a různé grafické fičurky. Nemusím na nikoho čekat, s nikým se rozčilovat, za výsledek odpovídám sám. není nač se vymlouvat, pokud něco nevím, naučím se to. Navíc je to dobrý tréning mozku. Nevýhoda je v tom, že celý den a každý den sedím u počítače a skoro nic mě nenutí jít ven.

Město Klatovy - informační web

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website